Accidentul a avut loc în jurul orei 15:00 de sâmbătă, 29 iunie 2019, pe strada provincială 47 din localitatea Brenta, provincia Varese (Lombardia). Șase mașini au fost implicate în accidentul care a fost cauzat de o depășire necugetată din partea unui automobilist și 12 persoane au fost rănite, printre care și un bărbat român.

Potrivit ziarului local La Voce del Trentino, conaționalul nostru se afla la bordul unei mașini Volkswagen Sharan alături de fiica sa în vârstă de numai 2 anișori când a fost lovit din plin de un automobil Lancia Delta, al cărui șofer s-a aventurat într-o depășire din sens opus. Impactul dintre cele două automobile a provocat un accident în lanț, alte 4 autoturisme fiind lovite și 12 persoane au fost rănite în total.


La locul accidentului au sosit 5 ambulanțe pentru a oferi asistență medicală răniților care, din fericire, nu se află în pericol de moarte. Conaționalul nostru aflat la volanul mașinii Volkswagen Sharan a fost extras dintre fiarele autoturismului de către pompieri și deși nu se află în pericol de moarte, el este cel care a suferit rănile cele mai grave. Fetița sa a fost internată și ea la spitalul Santa Chiara din Trento, dar starea sa de sănătate este bună, mai precizează sursa citată.

sursarotalianul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *